Bij Saldodipje krijg je de mogelijkheid om online geld te lenen. Saldodipje biedt voornamelijk zogenaamde minileningen aan waarbij je vaak binnen 24 uur al het geld op je rekening krijgt gestort.

Hoe werkt Saldodipje?

In eerste instantie vertel je Saldodipje hoeveel geld je nodig hebt. Dit kan een bedrag zijn variërend van 100 tot 1500 euro. Leen je voor de eerste keer bij Saldodipje? Dan kun je helaas niet meer dan 400 euro lenen. Daarbij geef je direct aan wat de looptijd is van deze ‘lening’. Nadat je hebt aangegeven wat je wenst te lenen, dien je een geldig identiteitsbewijs op te sturen en dien je een garantsteller aan te wijzen. Nadat je de bankrekening hebt geverifieerd en de aanvraag is verstuurd kun je het geld binnen 24 uur op je rekening verwachten.

Klantenservice saldodipje

De klantenservice van Saldodipje is zes dagen per week geopend om jouw vragen te beantwoorden. Het is overigens niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Saldodipje. Als je vragen hebt bij Saldodipje dan verzoeken ze je om contact op te nemen via het contactformulier. De klantenservice van Saldodipje is op maandag tot en met vrijdag geopend van 9 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag. Op zaterdagen kun je de klantenservice van Saldodipje bereiken van 11 uur in de ochtend tot 3 uur in de middag.